Balaban Cam Balkon Tamiri ve Bakımı

 Profesyonel elemanlarımız ve kaliteli ekipmanlarımızla Balaban'da cam balkon tamiri ve bakımı hizmeti vermekteyiz. Cam balkon sistemleri uzun ömürlü sistemlerdir. Ama yıllık bakımları düzenli olmadığında bir çok arıza çıkarabilirler.

 Kanat birleştirmede kullanılan plastik fitillerde güneşin ile birlikte sararma meydana gelebilir. Bu sertleşip kırılmaya sebep olur. Cam profili taşıyan rulmanlar zamanla zedelenir ve kırılabilir. Camların açma kapaması zorlaşabilir. Silikonlama iyi olmamışsa camlar alüminyum kasadan çıkar ve kanatlar çalışmayabilir.

 Cam balkon tamiri veya bakımı yaptıracağınız firmanın hizmet kalitesinin iyi olmasına dikkat etmelisiniz. İş yerleri için son derece şık bir güvenlik önlemi olan otomatik kepenklerde de kimi zaman problemler yaşanabilmektedir. Bakımı iyi yapılmayan cam balkonlar kısa bir süre sonra aynı problemleri çıkarır. Zamanınız ve paranız boşa gider. İzmit Balaban'da işinde tecrübeli ustalarımız ve hızlı servis araçlarımızla cam balkon hakkında her türlü arıza haline hızlı bir şekilde müdahale etmekteyiz. 7/24 danışma hattımızı arayabilir, bilgi alabilirsiniz.

 Cam Kapı Tamiri Arifiye

Tags