İlimtepe Panjur Tamiri

İlimtepe Otomatik Panjur Tamir Servisimiz, panjur tamiri konusunda arıza yapan veya sıkışma, rüzgar çarpması, takılma sonucu kırılan yenilenmesi gereken panjurlarınızın tamir bakım onarımnı garantili yapmaktadır. Panjurlarınızın yenilenmesi gerektiğinde firmamız tüm panjur sistemlerinde uzman kadrosu ile yetkili servis hizmeti sunmaktadır.

Otomatik elektrikli motorlu kumandalı panjurlarınızın çalışmayan kırılan tüm aksamları garantili yedek parça ile yenilenerek takrar çalışır duruma getirilerek sorunsuz şekilde kullanmanızı sağlar. İş yerleri için son derece şık bir güvenlik önlemi olan otomatik kepenklerde de kimi zaman problemler yaşanabilmektedir.

Otomatik panjur tamiri konusunda yetkili servis belgeli uzman kadromuz ile arızalanan motoru ve alıcı beyni kumandası bozulan otomatik panjurlarınızın yenilenmesi konusunda da bizlere yani Kepenk Door yetkili servisimize ulaşabilirsiniz.

 İlimtepe'de cam kapı tamir ve montajını uzman elemanlarımızla kaliteli bir şekilde yapmaktayız. Cam kapılar zamanla oluşan yıpranmalar veya bazı kullanım hatalarından dolayı çeşitli arızalar çıkarabilmektedir. Menteşelerin bozulması en sık görülen problemlerden biridir. Kapının açılıp kapanmasına engel olur. Kapının kilit aksamı bozulabilir. Kapı motoru kullanım ömrünü bitirdikten sonra değişmesi gerekebilir.

 Cam kapı tamiri ve montajı ile ilgili her konuda firmamız İlimtepe'de en kaliteli hizmeti verme konusunda iddialıdır. Kaliteli malzeme ve tecrübeli ustalarımızla cam kapı tamir işlerine hızlı bir şekilde müdahale etmekteyiz. Bilgi için lütfen danışma hattımızı arayınız:

 Cam Kapı Tamiri İzmit/p>

Tags